Kerk tv

 

De kerkdiensten vanuit de Gorechtkerk zijn via internet te bekijken en te beluisteren. Er is een enthousiaste club vrijwilligers die er wekelijks voor zorgt dat de kerkdiensten gefilmd worden zodat de mensen die niet in de kerk kunnen zijn, deze toch kunnen meebeleven.

Om de kerkdiensten te bekijken gaat u naar de website  www.gorechtkerk.tv. Hier kunt u de diensten live volgen en vindt u opnames van de uitzendingen van de afgelopen maanden.

Wilt u een kerkdienst op afstand bekijken dan kan dat op uw computer, tablet (iPad, Samsung tablet etc.), smartphone of op uw TV. Voor de tablet en smartphone is het nodig de App Kerkomroep te downloaden in de App of Play store. Wenst u de dienst te bekijken via de televisie dan kan dit via een apart daarvoor bestemd kastje de TVbox. Deze kunt u huren voor een bedrag van € 10.00 per maand. Voor alle bovenstaande oplossingen is wel een internetverbinding noodzakelijk. Wilt u meer informatie over de huur van de TVbox dan kunt u mailen naar kerktv@gorechtkerk.nl of bellen met Dirk Boonstra tel: 050-5347033.