Gorechthuis

Algemene informatie
Het Gorechthuis is het verenigingsgebouw van de Gorechtkerk. Het gebouw ligt direct achter de kerken is ook binnendoor te bereiken. Het adres van het Gorechthuis is:
Hortuslaan 1, 9751 BE Haren

Wil je contact opnemen met het Gorechthuis? Onze gastheer is Klaas Bakker. Hij is bereikbaar via:
T 050-5370855
E-mail koster-beheerder@gorechtkerk.nl

In het Gorechthuis vinden – behalve de kerkdiensten – alle kerkelijke activiteiten plaats.

Huren
Je kunt het Gorechthuis ook huren voor niet-kerkelijke activiteiten, zowel overdag als ‘s avonds. Het Gorechthuis wordt bijvoorbeeld gebruikt voor:

• Verenigingsavonden
  • Culturele avonden of bijeenkomsten
  • Recepties
  • Congressen
  • Vergaderingen

Zalen
Er zijn verschillende zalen:

• Grote zaal met toneelpodium: capaciteit van 350 mensen in theateropstelling, 200 mensen als de stoelen rondom tafels staan.
  • Twee kleinere zalen op de begane grond die elk plaats bieden aan ca. 30 personen.
  • Vergaderkamer voor ca. 8 personen.
  • Op de verdieping twee zalen met plaatst voor 20 en 30 personen. Er is een traplift.
  • Voor bijeenkomsten met veel bezoekers kan gebruik worden gemaakt van de kerkzaal. Deze biedt plaats aan maximaal 450 mensen. De zaal heeft een multifunctioneel karakter en kan daardoor op verschillende manieren worden gebruikt en ingedeeld.

Horeca
Er is een buffet met volledige vergunning en een goed ingerichte keuken. Het Gorechthuis is vermaard om zijn goede schotels. In overleg kan een menu worden samengesteld. Van kleine hapjes en koffietafels tot koude en warme buffetten in allerlei variaties. Interesse? Neem dan contact op met Klaas Bakker via telefoonnummer 050-5370855 of e-mail koster-beheerder@gorechtkerk.nl