VROUWENGESPREKSGROEP

Vrouwengespreksgroep ODS
Op dinsdag 17 december a.s. komen we weer bij elkaar om 14.30 uur in het Gorechthuis. Wij volgen de Kerstliturgie: ‘God komt naar ons toe’, uit ‘in Gesprek’ nr. 2-2016/17. Kerst is voor iedereen een belangrijk feest. Voor mensen die zonder God door het leven gaan, is het een feest van gezelligheid, van lichtjes, cadeautjes, lekker eten en samenzijn. Daar is niets mis mee, maar het heeft geen diepere waarde. Voor een christen is Kerst een vingerwijzing naar Pasen, want op dat feest komt het tot de vervulling van wat je gelooft: opstanding en eeuwig leven. Maar zonder Kerstfeest geen Paasfeest en daarom mogen we Kerst vieren als het feest van het begin van de verlossing. Voor ons is er het wonder van ‘God met ons’. Het logboek maakt Annie Rozema en de sluiting verzorgt Titie Hoekstein.

Allen gezegende kerstdagen en een goede jaarwisseling.

 

Het bestuur

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *