COLLEGE VAN KERKRENTMEESTERS

Wisseling van de wacht in het College van Kerkrentmeesters

In de vergadering van 30 oktober heeft het College van Kerkrentmeesters (CvK) afscheid genomen van Gerard ten Napel als secretaris. Tien jaar lang heeft hij het secretariaat fantastisch ingevuld en hij gaat nu de functie van scriba van de kerkenraad vervullen. We zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij voor het CvK heeft gedaan. We wensen we hem succes en plezier in zijn nieuwe rol. In dezelfde vergadering mochten we Wilma Oosterhuis verwelkomen als secretaris van het CvK en dus als opvolger van Gerard. We zijn blij dat we zo snel iemand hebben gevonden die ons CvK weer aanvult. Ook Wilma wensen we veel plezier en succes bij ons in het CvK.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Cees Verschoor (voorzitter)

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *