WERKGROEP GOEDEDOELEN

Werkgroep Goededoelen Haren

Oogstmarkt 21 september 2019
Plaats: rond de Gorechtkerk, Kerkstraat 14, Haren
Verkoop van sierkalebassen, pompoenen, homemade jam, diverse cakes, stoofperen, goudrenetten, brocante en cadeauartikelen en er is een boekenmarkt.
Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Voor het maken van herfstkransen zijn we nog op zoek naar hortensia’s/skimmia’s of andere leuke herfstartikelen bijv. rode besjes of rode/groene kleine appeltjes.
Mocht de oogst van fruit en groente in uw tuin dit jaar veel te veel zijn, houden wij ons van harte aanbevolen om deze producten bij u op te halen en te verkopen voor het goede doel of er weer jam van te kunnen maken. Graag doorgeven aan: Anda Kooi-Vaatstra, tel. 050-5342042

Kunstfestival 25, 26, 27 oktober 2019
Plaats: de Gorechtkerk en het Gorechthuis, Kerkstraat 14/Hortuslaan 1, Haren

In het nieuwe seizoen zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor:

• Het realiseren van een Beleeftuin bij het Woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren.
  • Opvang van en onderwijs voor kinderen in Kaapstad en Nairobi.

Kunt u niet meedoen aan één van de acties maar wilt u wel een gift geven voor de goededoelen dan kan dat op bankrekeningnr. NL08 ABNA 0512 7457 14  t.n.v. J. Kooi inzake Werkgroep Goededoelen.

Werkgroep Goededoelen Haren, bestaande uit Helping Hands Haren, Diaconale Raad Haren  en enkele enthousiaste vrijwilligers, Anneke Bos, Ria Dost, Greetje Eisses, Jeannette ter Maat, Cees Verschoor, Ank van der Woude, Anda Kooi