BERICHTEN

Vrouwengespreksgroep O.D.S.

Hallo dames,

De mooie warme zomer is voorbij en nu starten we weer met onze gespreksgroep. Wij komen bijeen op 24 september a.s. om 14.30 uur in het Gorechthuis. Het onderwerp is: ‘Geniet met mate’, de tekst is van Jeanet Aartsen, uit Elisabethbode nr. 15-2019. Uit de bijbel: Prediker 9: 7-8 , Psalm 34: 9 en Lucas 22: 24-25. Genieten is bij Prediker een opdracht en een beloning. Vertrouwen in mensen en God is voldoende, de rest mag je loslaten! In Prediker staat dat God graag ziet dat u geniet. Wat betekent dat voor u? Het logboek maakt Rennie Postmus en de sluiting verzorgt Lammy Wolters. Hartelijk welkom en tot dinsdag 24 september!

Het bestuur

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *