PROJECTKOOR “THE YOUNG MESSIAH”

Projectkoor “The Young Messiah”

Door het bijzonder geslaagde musicalproject “Op zoek naar Judas” hebben velen de smaak van het samen zingen te pakken gekregen. Tijdens het initiatief “Zingen in Fransum” was dit enthousiasme ook weer duidelijk merkbaar.

Na de zomervakantie start een nieuw projectkoor dat, o.l.v. Harold van Hees, tijdens de ochtenddienst van 22 december a.s. een optreden gaat verzorgen met o.a. liederen uit “The Young Messiah” van Tom Parker. Het repertoire wordt aangevuld met bijpassende teksten. Voor dit koor zijn wij op zoek naar enthousiaste deelnemers!

Vanaf 3 september a.s. vinden de repetities plaats op de dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur in de kerkzaal van de Gorechtkerk in Haren.
De kosten voor deelname bedragen € 35,- per persoon (incl. bladmuziek, begeleiding en koffie/thee in de pauze).

Belangstelling?

Aanmelden kan t/m 23 augustus a.s. via kerstkoor2019@gorechtkerk.nl
Geef daarbij s.v.p. ook aan of je als sopraan, alt, tenor of bas wilt zingen.

Graag tot ziens op 3 september!

Een muzikale groet van de organisatoren,
Marike van der Ploeg
Annemieke Eringa