BEROEPINGSCOMMISSIE

De Gereformeerde Kerk Haren-Onnen zoekt een

Predikant (m/v) voor 1 fte

Wij bieden:

Een actieve gemeente van een kleine 1.000 leden en één parttime predikant (0,5 fte) rondom de Gorechtkerk middenin Haren. We willen een open, zorgzame, gastvrije gemeente zijn, die een gelovig perspectief biedt aan een veelkleurige gemeenschap van mensen, verbonden met elkaar en met de wereld om ons heen.

Wij zoeken:

Een enthousiaste predikant, die

• de gemeente voorgaat in de liefde van God, het volgen van Jezus en de inspiratie door de Geest
  • inhoudelijke verdieping en gevoel voor traditie verrassend vertaalt naar deze tijd
  • met verschillende doelgroepen – van jong tot oud – wil ontdekken hoe we kerk kunnen zijn in een veranderende wereld
  • flexibel is en graag samenwerkt

Nieuwsgierig?

Kijk dan op www.gorechtkerk.nl. Daar vindt u meer informatie en onze profielschetsen van predikant en gemeente.

Voor inlichtingen: Jan Kooi, secretaris Beroepingscommissie, 050-5342042, e-mail beroepingscommissie@gorechtkerk.nl. In verband met de komende vakanties wordt deze advertentie vóór die periode geplaatst en uw sollicitatie zien wij graag uiterlijk 31 augustus 2019 tegemoet op het genoemde e-mailadres.