GORECHTHUIS

 Gorechthuis

Nadat de pastorie ingrijpend is aangepast  en de komende tijd weer functioneel is, ondergaat ook het Gorechthuis een forse ingreep.
De twee kleine zaaltjes, vroeger woonkamer en keuken van de koster, worden verbouwd tot één vergaderzaal. Deze is daarmee heel geschikt voor bijeenkomsten van kleinere groepen.
Tegelijkertijd maken we van de rustige zomerperiode ook gebruik om de keuken en de hal aan te passen. In de keuken waren de werkbladen en de tegelvloer aan vervanging toe, dit was ook het geval met de vloer in de hal. Slijtage is na 35 jaar geen verrassing, het is er gewoon aan toe.
Voor de vloeren heeft het CvK er niet voor gekozen de betegelingen te slopen, maar gebruik te maken van de tegenwoordig veel toegepaste pvc-bedekking.
Deze bedekking, in dessin marmerlook, is over de vloertegels aangebracht.
Na het verrichten van het nodige saus- en schilderwerk heeft alles weer een nieuwe uitstraling gekregen. Onze beheerder Okko Veling heeft deze maanden de gelegenheid een passende aankleding te bedenken en voor het komende vergaderseizoen alles weer op orde te hebben voor iedereen die het Gorechthuis bezoekt.

College van Kerkrentmeesters,
Jan Kooi

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *