KERKTV ZONNEHOF

KerkTV Zonnehof

Het College van Kerkrentmeesters wil u hierbij informeren over de komende situatie rondom KerkTV vanuit de Gorechtkerk in de Zonnehof.

Binnenkort is het voor de bewoners van De Zonnehof niet meer mogelijk om de uitzendingen van KerkTV te ontvangen.De provider van het zenderpakket (Ziggo) zal per 9 juli a.s. alleen nog digitale zenders doorgeven op het interne CAI-netwerk van de Zonnehof. Dit op basis van het eigen vaststaande zenderpakket. Het doorgeven van extra zenders (voor bv KerkTV) zal door Ziggo niet worden toegestaan.

Ontvangst van KerkTV zou nog mogelijk zijn wanneer de beheerder van de Zonnehof (NNCZ) bereid is investeringen te doen om dit mogelijk te maken. Hierop heeft de kerk geen invloed. Vooralsnog lijkt het er niet op dat NNCZ bereid is om deze investeringen te doen.

Het is voor de kerk dan ook zeer teleurstellend dat KerkTV vanuit de Gorechtkerk, die inmiddels zijn toegevoegde waarde voor de kerk heeft bewezen, niet meer beschikbaar zal zijn in de Zonnehof.

Namens het College van Kerkrentmeesters + Team KerkTV,
Dirk Boonstra