WERKGROEP GOEDEDOELEN

Werkgroep Goededoelen Haren

Verkoop 11 mei 2019
Voor de Gorechtkerk stonden weer prachtige hanging baskets, geraniums en andere perkplanten opgesteld en in de partytent  naast de Gorechtkerk had je een ruime keus aan boeken. Verder was er nog brocante, handgemaakte cadeautjes, kaarten, sieraden, heerlijke jam en eigengebakken cake. We kunnen terug zien op een mooie zonnige, maar wel winderige dag.

Mocht u zaterdag niet in de gelegenheid zijn geweest bloemen te kopen dan heeft u nog een laatste kans! Er zijn nog mooie geraniums te koop bij:

• Jeannette ter Maat, Zuidveld 3 te Onnen, tel. 050-4061831
  • Greetje Eisses, Stationsweg 27 te Haren, tel. 050-5343431

En nog verschillende perkplanten en hanging baskets bij:

• Anda Kooi, Middelhorsterweg 42 te Haren, tel. 050-5342042

Alle vrijwilligers die aan deze verkoop hebben meegewerkt, die hun vrije tijd beschikbaar stelden om een kraam te bemensen, die brocante-artikelen hebben afgestaan en bloemen en andere artikelen hebben gekocht,aren onze hartelijke dank.

De opbrengst is toch altijd weer spannend. Nog niet alle onkosten zijn op dit ogenblik bekend maar we kunnen wel vermelden dat deze verkoop tot nu toe  € 800,–heeft opgebracht.

Dit is de laatste actie van het seizoen 2018 – 2019.
In september 2019 gaan we opnieuw van start.

Dit seizoen zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor de Stichting Jeugdfonds Sport en Cultuur Groningen, met name voor kinderen in Haren en voor opvang van en onderwijs voor kinderen in Afrika.

Kunt u niet meedoen aan één van de acties maar wilt u wel een gift geven voor de goede doelen dan kan dat op bankrekeningnr. NL08 ABNA 0512 7457 14  t.n.v. J. Kooi inzake Werkgroep Goededoelen.

Werkgroep Goededoelen Haren, bestaande uit Klaas Bakker, beheerder van ‘t Gorechthuis, Ank van der Woude, lid Diaconale Raad, Ria Dost, Greetje Eisses, Anda Kooi, leden Helping Hands Haren en Anneke Bos, Jeannette ter Maat, Cees Verschoor