KLIEDERKERK

Kliederkerk op zondag 26 mei

Het thema voor de Kliederkerk op 26 mei is “Huis op de rots”. Vanaf 15.45 uur staat de limonade, thee en koffie klaar in ‘t Schip. Om 16.00 uur starten we met het samen ontdekken in de Gorechtkerk. Wat heeft Jezus bedoeld met het vertellen van dit verhaal, waaraan zien we dat het klopt, een huis bouwen op een rots geeft zekerheid! Daarna gaan we samen vieren en gebruiken dan de ontdekkingen van hiervoor. Wat hebben we geleerd door aspecten van de gelijkenis uit te voeren. Spelenderwijs komt Jezus dichterbij. En daarna gaan we lekker en gezellig samen eten. Als Kliederkerkorganisatie zijn we blij dat we naast ons kernteam nog vele anderen bij de organisatie hebben mogen betrekken, van jong tot oud, om alles op rolletjes te laten verlopen. We hopen op een goede Kliederkerk met veel kinderen. Iedereen die geïnteresseerd is mag zich welkom weten. Graag tot 26 mei!

Met vriendelijke groet namens de Kliederkerkorganisatie,
Glenda Boonstra – Bolt