COLLEGE VAN DIAKENEN

Diaconale collecte 19 mei! Geeft u ook?

Voor veel kinderen is geloven niet vanzelfsprekend – soms zijn ze nog nooit in een kerk geweest. Het is fantastisch dat er kerken en scholen zijn die samenwerken om kinderen het christelijk geloof en de kerk te laten ontdekken. JOP, Jong Protestant, ondersteunt kerken en scholen in hun samenwerking. JOP denkt mee over de invulling van school-en-kerkvieringen, ondersteunt kerken bij godsdienstonderwijs en denkt mee over de identiteit van de school. JOP organiseert netwerkbijeenkomsten en maakt ondersteunende materialen. Via een besloten Facebookpagina kunnen kerken en scholen hun ideeën en vragen rond samenwerken delen. Met uw bijdrage kan JOP kerken en scholen ondersteunen om de relatie tussen school en kerk vorm en inhoud te geven. Geef in de collecte of maak uw bijdrage over via NL 52 ABNA 0414 41 41 415 t.n.v. Jeugdwerk Protestantse Kerk o.v.v. JOP mei.

Hartelijk dank namens de diaconie