BERICHTEN

Berichtje uit Delfzijl

Het was midden winter toen we afscheid namen van Haren. Nog steeds genieten we na van de schitterende avond Le Tour de Haren waarin jullie ons op een onvergetelijke manier in het zonnetje hebben gezet. Inmiddels is het volop lente. Bij het afscheid kregen wij een groot bedrag mee wat u als gemeente bij elkaar hebt gebracht. Op ons terras prijkt nu een prachtig tuinameublement bestaande uit een tafel met zes stoelen, twee voetenbankjes en een grote parasol. We zijn hier heel blij mee. Nogmaals veel dank hiervoor! Vlak na mijn afscheid ben ik aan mijn voet geopereerd. Na zes weken gips begon de revalidatie. Ik moest de voet weer leren belasten, waardoor ik nog lang aangewezen was op krukken. Inmiddels ben ik een heel stuk verder. Ik kan weer schoenen aan (zonder hakken) en korte stukjes lopen zonder krukken. Dat is al een hele vooruitgang. Fietsen lukt ook en autorijden in een automaat. Voordat ik weer door het dorp ‘vlieg’ zal nog wel even duren. In die zin is en wordt mijn geduld danig op de proef gesteld! En dan Delfzijl. We wonen prachtig tegenover een vijver omgeven door het groen. En zowel vlak bij het centrum als bij de zee met een heerlijk zandstrand. Inmiddels raak ik aardig wegwijs in de gemeente. De eerste indruk is positief. Al met al gaat het ons goed hier. Hierbij wensen we u en jullie allemaal het allerbeste toe.

Hartelijke groet,
Marja en Eelco

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *