AFSCHEID

Afscheid  Klaas en Trijntje Bakker

Na 30 jaar neemt Klaas Bakker afscheid als koster van de Gorechtkerk en samen met zijn vrouw Trijntje als beheerder van het Gorechthuis. Vanaf 1 juni gaan ze genieten van hun pensioen en dat willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan!

Klaas en Trijntje hebben ervoor gekozen om op een informele manier afscheid te nemen op vrijdag 31 mei tussen 13.00 uur en 19.00 uur in het Gorechthuis. Ze stellen het zeer op prijs om op deze wijze van hun relaties en van u als gemeenteleden afscheid te kunnen nemen.

Jolly Kerkstra, voorzitter Kerkenraad
Cees Verschoor, voorzitter College van Kerkrentmeesters

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *