VROUWENGESPREKSGROEP

Vrouwengespreksgroep: O.D.S.

Op dinsdag 16 april 2019 hopen we weer bij elkaar te komen om 14.30 uur in het Gorechthuis.
Het onderwerp dat we bespreken: ” U bent bij mij ; Bijbelstudie bij Psalm 22 en 23 geschreven door Ds. Henk Poot .U kunt het nalezen in “in Gesprek”nr.4– 2015/16  blz.4.
Ds. Poot zegt in deze schets: Psalm 22 neemt in  het sterven van Jezus een belangrijke plaats in. De eerste woorden van het gebed worden door Jezus aan het kruis letterlijk uitgeroepen. Al lezend merk je dat meer woorden van deze psalm op Golgota in vervulling zijn gegaan.
Psalm 23 behoort tot de meest geliefde liederen in de Bijbel en dat is ook logisch: wat een troost ademt deze psalm, De diepte van deze psalm is dat het geen simpele constatering van feiten is, maar een lied van geloofsvertrouwen en verwachting. Wat vindt U de mooiste woorden in Psalm 23? Had God Jezus aan het kruis werkelijk verlaten, of leek dat alleen maar zo?
Het logboek maakt Aagje Adema en de sluiting verzorgt Titie Hoekstein.
Hartelijk welkom,
het bestuur.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *