BEROEPINGSWERK

Beroepingswerk

De beroepingscommissie is onlangs geïnstalleerd en is inmiddels met haar werk begonnen. De eerste vergaderingen hebben plaatsgevonden en zijn besteed aan het voorbereiden van de leden op de taak die ons is opgedragen. De Kerkenraad verwacht van de commissie voorstellen om een nieuwe predikant te kunnen beroepen en dat vraagt van de commissie zich goed te oriënteren op deze taak. Daarbij kunt u ons helpen, als u elders een predikant heeft gehoord die indruk op u maakte, geeft u dan deze naam aan ons door, wellicht dat wij er iets mee kunnen doen in die oriëntatie.
Graag aan de secretaris van de commissie: Jan Kooi, tel. 534 20 42 of per email:  beroepingscommissie@gorechtkerk.nl.
De commissie werkt voorlopig niet erg zichtbaar en wij zullen op uw opmerkingen niet kunnen reageren, maar wij weten dat u met ons meeleeft.

Namens de Beroepingscommissie,
Jan Kooi