VEERTIGDAGENTIJD EN PASEN KINDERNEVENDIENST

Veertigdagentijd en Pasen voor de kinderen

A.s. zondag 10 maart begint de veertigdagentijd. We willen met de kinderen deze periode beleven aan de hand van het thema: ‘Een nieuw begin’. Maar hoe maak je een nieuw begin? We staan stil bij de vaardigheden die ons helpen een nieuw begin te maken. Elke week verdienen de kinderen een diploma voor één van deze vaardigheden. Elke zondag zullen we in de kerk een filmpje laten zien, als introductie op de Kindernevendienst. Zo kan de gemeente ook meeleven. Bovendien willen we sparen als kinderen en als gemeente voor World Servants. U kunt uw bijdrage elke zondag voorin de kerk doneren. De kinderen kunnen thuis sparen. Zo bouwen we als gemeente mee aan een nieuw begin in Malawi. Steeds als we terugkomen in de kerk, na de kindernevendienst, zullen we iets met de kinderen bouwen in de kerkzaal. Elke zondag zal er iets bijkomen. Met Pasen zal het af zijn. Maakt het jullie al nieuwsgierig? Kom dan met ons meedoen en bouw mee aan een nieuw begin!

De kindernevendienstcommissie van de Gorechtkerk