TOEGANG GORECHTKERK EN GORECHTHUIS

Toegang Gorechtkerk en Gorechthuis

Eerder hebben wij aangekondigd de bestrating en de stoep bij de hoofdingang te gaan verhogen, wegens rolstoeltoegankelijkheid en onderhoud. De uitvoering daarvan is uitgesteld toen duidelijk werd dat er medio februari een verhuiswagen naar de pastorie moet. Wegens de kans op beschadiging is dat voor nieuw aangelegde bestrating een beetje jammer, daarom draaien we de volgorde om. De toegang van het Gorechthuis wordt ook rolstoeltoegankelijker gemaakt, er worden deurautomaten aangebracht.

De deuren zijn dan te bedienen met een knop op de muur, het is even wennen, maar het gebruik ervan went snel.

Jan Kooi
College van Kerkrentmeesters

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *