MUSICAL ‘OP ZOEK NAAR JUDAS’

27 januari Sneakpreview Musical Judas in de Gorechtkerk

Het koor van de Musical Op zoek naar Judas zal zondag 27 januari aanstaande tijdens de kerkdienst in de Gorechtkerk enkele nummers uit de musical ten gehore brengen. Nog twee maanden en dan is de gehele musical te zien en te horen in de Gorechtkerk te Haren. Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart om 19:30 uur zijn de voorstellingen. Een gezongen belevenis. Ben jij erbij?
Na de kerkdienst 27 januari zal er kaartverkoop plaatsvinden in ’t Gorechthuis. Verder zijn er kaarten verkrijgbaar op  zondag 3 februari na de diensten in de Hervormde Dorpskerk en de Gereformeerde Gorechtkerk. In respectievelijk Ons Centrum en ’t Gorechthuis zijn dan entreebewijzen te bemachtigen. De VIP-kaarten zijn helaas al uitverkocht, maar voor de reguliere zitplaatsen en rolstoelplaatsen zijn nog kaarten verkrijgbaar. Uiteraard zijn ook via kaartverkoop-musicaljudas@gorechtkerk.nl en bij de verkooppunten entreekaarten te koop. Zie hiervoor onze website: http://musicaljudas.gorechtkerk.nl/kaartverkoop/

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *