MUSICAL

Musical ‘Op zoek naar Judas’

Werk(en) in (aan de) uitvoering….. Zo was deze zomer Ruben Eisses nog ‘Op Zoek Naar Judas’ tijdens zijn bouwproject in Ghana voor World Servants Haren. Repeteren de koorleden en acteurs van de musical nu al ruim een maand! De tijd vliegt en er gebeurt veel, zo ook achter de schermen. Er is een podium aangeschaft voor het koor en de plannen voor het decor en toneel zijn gepresenteerd.

Op onze Facebook-pagina staat daarover meer vermeld en zijn bovendien regelmatig leuke foto’s te zien. Zie: www.facebook.com/Musicaljudasharen/

De musical ‘Op zoek naar Judas’van Gerard en Gerard Musicals wordt weliswaar vanuit de Gereformeerde Kerk Haren-Onnen georganiseerd, maar iedereen is welkom! We zien dat ook terug in de koorleden, toneelspelers, decorbouwers, musici, technici en andere deelnemers die afkomstig zijn uit de diverse Protestantse gemeenten in Haren, Onnen, Noordlaren en Glimmen. Verder doen er ook mensen uit Eelde Paterswolde en Groningen mee én mensen van alle leeftijden van 13 jaar tot 70 plus. Er wordt dus ook samengewerkt in deze uitvoering. Dat maakt de Musical nu al een uniek project; dat wordt uitgevoerd op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 in de Gorechtkerk.

Voor meer informatie, het laatste nieuws en kaartverkoop verwijzen wij ook graag naar onze website: www.musicaljudas.gorechtkerk.nl

Namens de Judas Musicalorganisatie:
Henriëtte Kooi-Overeem
Anda Kooi-Vaatstra