TEENSPIRIT

TeenSpirit organiseert weer Nacht Zonder Dak

Vrijwillig een nachtje slapen in een zelfgemaakt hutje? De jongeren van TeenSpirit wagen zich hier weer aan om geld in te zamelen voor straatjongeren in India, Bolivia en Kenia. Op vrijdagavond 21 september is er weer een ‘Nacht zonder dak’ rondom de Gorechtkerk in Haren. Op deze avond ervaren de jongeren hoe het is om op straat te leven en afhankelijk te zijn van de giften van anderen. Vanaf 20.00 uur bouwen ze aan hun hutjes. Wilt u meepraten, een donatie doen, iets te eten of drinken komen brengen of gewoon even om het hoekje kijken? U bent van harte welkom!
Meedoen kan ook natuurlijk ook: www.nachtzonderdak.nl/haren of neem contact op met Hanna Wildeboer: 0630275969

Op 8 september om 19.30 uur zijn de tieners welkom in Het Schip voor de eerste TeenSpirit-bijeenkomst van dit seizoen. We gaan dan verder met de voorbereidingen voor Nacht Zonder Dak. Ook nieuwe tieners zijn van harte welkom!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *