STARTZONDAG

Startzondag

Zondag 23 september 2018 is er weer de jaarlijkse startzondag met dit jaar als thema: ‘Wie ben ik?’ Dit thema is ontleend aan Marcus 8 waar Jezus deze vraag aan zijn leerlingen stelt.
Rond 10.00 uur starten we als Dorpskerk- en Gorechtkerkgemeenschap met een kopje koffie of thee in het Gorechthuis.
De gezamenlijke dienst begint om 10.30 uur in de Gorechtkerk waarin ds. Arlette Toornstra en ds. Marja de Jager onze voorgangers zijn. Na de dienst is er volop gelegenheid om tijdens koffie of thee elkaar te ontmoeten of gezellig bij te praten. Het zou leuk zijn als er weer wat mensen zijn die van bakken houden en voor die gelegenheid iets feestelijks voor bij de koffie mee willen nemen. Voorafgaand aan de dienst kunt u dit afgeven bij koster Klaas Bakker.
Vervolgens is er, ter afsluiting van de startzondag, om 17.00 uur een Vesper in de Dorpskerk. De Vesper heeft een meer ingetogen karakter. Er is tijd voor rust, stilte en muziek passend bij de sfeer van het moment.

Kortom: iedereen is hartelijk welkom op deze startzondag. Graag tot dan!

Startdienstcommissie