VAN HET SCRIBAAT

Zomerdiensten

In de zomervakantie zijn er gedurende zes weken gezamenlijke vieringen in de Dorpskerk en de Gorechtkerk.
A.s. zondag, 19 augustus, is er een dienst in de Dorpskerk.
Ds. Toornstra gaat voor en we vieren samen het heilig Avondmaal. Na de dienst is er koffie in Ons Centrum.
Bij gezamenlijke diensten is de eerste collecte voor de DIRA, het gezamenlijk diaconaal werk, en de tweede voor de eigen gemeenschap. Collectebonnen zijn gewoon bruikbaar in de gezamenlijke diensten, de respectievelijke penningmeesters of boekhouders zorgen ervoor dat de waarde van de bonnen bij de juiste kerk terecht komt. Tot zondag!

Zomerdiensten

Zoals u weet, zijn er gedurende zes weken gezamenlijke vieringen in de Dorpskerk en de Gorechtkerk  en op zondag 26 augustus is er in de Gorechtkerk een gezamenlijke Hervormd-Gereformeerde Zomerdienst waarin voorgaat  ds. Marja de Jager.
Aanvang 10.00 uur.
Na de dienst is er koffie / thee / ranja in het Gorechthuis.
In de Dorpskerk is er dan geen dienst,
Zoals u misschien ook weet, is  bij gezamenlijke diensten de eerste collecte voor de DIRA, het gezamenlijk diaconaal werk,  en de tweede voor de eigen gemeenschap en in de Gorechtkerk wordt er bij de uitgang gecollecteerd voor ons gezamenlijk christelijk jeugdwerk.

Natuurlijk zijn elkaars collectebonnen in de gezamenlijke diensten bruikbaar, de resp. penningmeesters of  boekhouders zorgen ervoor dat de waarde van de bonnen bij de juiste kerk terecht komt.

Roelof van Wijk, scriba