WERKGROEP GOEDEDOELEN

Werkgroep Goededoelen Haren

Opbrengst actie van het seizoen 2017–2018
De geplande acties voor het seizoen 2017–2018 zijn nu afgelopen. De opbrengst is ruim
€ 8.000,– geworden. Deze opbrengst zal worden verdeeld onder de Stichting Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds, € 4.000,–, en de projecten in Afrika, de EBOO stichting, onderwijs voor kinderen in Kenia en Lavender Hill, opvang van kinderen in Zuid Afrika, samen ook € 4.000,–.

We willen alle mensen die hun medewerking hebben verleend aan onze acties, heel hartelijk bedanken. Of u nu boeken of curiosa heeft ingeleverd of allerlei artikelen bij één van onze markten heeft gekocht, meegedaan aan het Kunstfestival of medewerking verleend aan één van onze concerten of een toegangskaart gekocht.
We zijn dankbaar dat het weer zo’n mooi bedrag heeft opgeleverd.

Voor het nieuwe seizoen staan de volgende acties al weer op het programma.

Oogstmarkt 29 september 2018

 Kunstfestival 2, 3 en 4 november 2018

Jam maken
Van verschillende mensen hebben we fruit ontvangen wat varieerde van kruisbessen tot aardbeien en rode bessen. De eerste 35 potjes zijn alweer klaar. Dat zijn rode bessenjam, aardbeienjam, kruisbessenjam en rode bessen met aardbeienjam.
Mocht u nog belangstelling hebben voor deze jam, de kosten zijn € 3,50 per stuk.
En ze zijn te bestellen bij: Anda Kooi-Vaatstra, Middelhorsterweg 42, tel. 050-5342042

Ook dit seizoen zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Groningen, met name voor kinderen in de gemeente Haren en voor opvang van en onderwijs voor kinderen in Afrika.

Kunt u niet meedoen aan één van de acties maar wilt u wel een gift geven voor de goededoelen dan kan dat op bankrekeningnr. NL08 ABNA 0512 7457 14  t.n.v. J. Kooi inzake Werkgroep Goededoelen.

Werkgroep Goededoelen Haren, bestaande uit Klaas Bakker, beheerder van ‘t Gorechthuis, Janet Knoop, lid Diaconale Raad, Ria Dost, Greetje Eisses, Anda Kooi, leden Helping Hands Haren en Anneke Bos, Jeannette ter Maat, Cees Verschoor

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *