WERKGROEP GOEDEDOELEN

Werkgroep Goededoelen Haren

Zomerboekenmarkt
Tijdens de Italiaanse dag op 2 juni in Haren werd er rond de Gorechtkerk een zomerboekenmarkt gehouden en er waren leuke handgemaakte cadeauartikelen te koop. Klaas Bakker had de ruimte voor de Gorechtkerk gezellig ingericht met verschillende schragen waarop de boeken werden uitgestald, allerlei kleuren paraplu’s en een gezellig zitje waar je even een kop koffie kon drinken. De hele dag door kwamen er mensen om te kijken en te kopen. Er zijn veel boeken verkocht.

Wat betreft het weer hebben we het getroffen. ’s Morgens een heel klein beetje regen maar voor de rest van de dag was het droog. Al met al was het een gezellige dag met leuke gesprekken met diverse mensen.

De verkoop van de zomerboekenmarkt heeft een bedrag van  bijna € 500,– opgebracht.

Iedereen hartelijk dank voor het weer beschikbaar stellen van boeken, het kopen van boeken en andere artikelen en een bedankje aan alle vrijwillige medewerkers.

Jam maken
De eerste aardbeien zijn al weer geplukt, de rode bessen beginnen al te kleuren, dat betekent dat het niet meer zo lang zal duren of er kan weer heerlijke jam worden gemaakt. Verschillende vruchten hebben we zelf in de tuin. Maar er zijn ook mensen die kruisbessenjam heel lekker vinden en dat hebben we niet in de tuin.
Mocht u wel een kruisbessenstruik in de tuin hebben en niet zelf alle fruit kunnen gebruiken of op kunnen eten, dan houden wij ons van harte aanbevolen om hiervan jam te mogen maken.

Dit seizoen zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Groningen, met name voor kinderen in de gemeente Haren en voor opvang van en onderwijs voor kinderen in Afrika.

Kunt u niet meedoen aan één van de acties maar wilt u wel een gift geven voor de goededoelen dan kan dat op bankrekeningnr. NL08 ABNA 0512 7457 14  t.n.v. J. Kooi inzake Werkgroep Goededoelen.

Werkgroep Goededoelen Haren, bestaande uit Klaas Bakker, beheerder van ‘t Gorechthuis, Janet Knoop, lid Diaconale Raad, Ria Dost, Greetje Eisses, Anda Kooi, leden Helping Hands Haren en Anneke Bos, Jeannette ter Maat, Cees Verschoor